(ВІДЕО) Санта з Лапландії побував на Харківщині та Херсонщині

НАЗАД
18 грудня 2023 13:24

Нещодавно президент фінської теле- та радіокомпанії IRR-TV Ханну Хаукка відвідав прикордонників на сході та півдні країни.

У рамках проєкту «Ukrainahata.fi» від Благодійного фонду IRR-TV пан Ханну Хаукка особисто передав захисникам на Харківщині – автомобіль швидкої допомоги Mercedes-Benz Sprinter Ambulanssi з додатковим медичним обладнанням, а на Херсонщині – позашляховик Jeep Cherokee.

Пан Ханну Хаукка з 2015 року допомагає Україні боротися за свою свободу та незалежність. Вже багато років президент фінської теле- та радіокомпанії забезпечує всім необхідним українську армію, закуповує та передає автівки, модернізує  машини  швидкої допомоги тощо.

«Чому я тут? Усе просто: в нас з вами спільний сусід. Крім того, є чітке розуміння, що це за сусід. Україна зараз стоїть на захисті всієї Європи, тож і я хочу від себе надати допомогу», - зазначає фінський волонтер.

Ми дуже вдячні нашим друзям з Фінляндії й особисто пану Ханну Хаукка за допомогу прикордонникам, які в складі Сил оборони України, невпинно виборюють Перемогу ціною власного життя!

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси